Központi

Az önbizalom ereje

Márkakereskedéseinkben személyre szabott ajánlatokkal várjuk.

Lenyűgöző erő

Az új Giulia és Stelvio Quadrifogliót az Alfa Romeo 2.9 V6 Bi-Turbo teljesen alumínium motorjával szereltük fel. Ahhoz az izgalomhoz, amit 510 lóerő nyújt, csak a jobb lábát kell megmozdítania a pedálon, ráadásul mindezt teljes biztonságban és energiahatékonysággal teheti.

Izgalmas dizájn

Az új Giulia és Stelvio Quadrifogliót arra tervezték, hogy lázba hozza Önt, akárhányszor csak a kormány mögé ül. A pilótafülke tökéletes, sportos kinézetét a szénszálas belső díszítőelemek és az opcionálisan bőrből vagy Alcantarából készülő Sparco sportülések alkotják. A külső dizájnt az aerodinamikai szempontok formálták, összetéveszthetetlen sziluetteket alkotva így.

Élvonalbeli technológia

Az új Giulia és Stelvio Quadrifoglio a legmodernebb vezetőttámogató rendszerekkel rendelkezik, beleértve az autópálya- és közlekedési torlódás asszisztens funkciókat, melyek lehetővé teszik, hogy megfeleljen a 2-es szintű autonóm vezetési standardoknak. Az új információs és szórakoztató rendszer a 8,8" érintőkijelzőjén keresztül minden vezérlést egyszerűvé, intuitívvá és azonnalivá tesz.

További információkért lépjen velünk kapcsolatba

A tájékoztatás nem teljes körű és nem minősül szerződéses ajánlatnak, továbbá fenntartjuk a kondíciók változtatásának, valamint az akció visszavonásának jogát. 2 éves gyártói teljeskörű + 3 év/100.000km teljeskörű Alfa Romeo (MAXIMUM CARE) kiterjeszett garancia. Az Alfa Romeo modellek vegyes átlagfogyasztása: 4,9–8 l/100 km;a CO2-kibocsátása pedig: 128–186 g/km. A képek illusztrációk. Az akció a készleten lévő járművekre vonatkozik és kizárólag a készlet erejéig érvényes. A tájékoztatás nem teljeskörű, a részletekért érdeklődjön a hivatalos márkakereskedésekben.