Modellek

AKTUÁLIS AJÁNLATAINK

Tekintse meg aktuális ajánlatainkat:

Áttekintés

Benzin - Dízel
120 - 170 LE / 88 - 125 kW
4,8 - 8,3 (l/100Km)
5
Euro6d-TEMP
Kézi - Automata

Részletek

Áttekintés

INNOVATÍV SZÉPSÉG

Az új Compassban a tradíció és az innováció találkozik megújítva ezzel a legikonikusabb, legendás Jeep formát. Letisztult és áramvonalas profilja után számos apró részlet kitűnik a króm keretezéstől a hetes osztású hűtőrácsig, hogy aztán a szépség fényt öltsön a LED-es első fényszórók segítségével.

VONZÓ KÜLSŐ

Az exkluzív és kifinomult profil kitűnik a tömegből. Az új Compass-nak az áramvonalas formatervek köszönhetően magabiztos kiállása van. Az elérhető fekete tető és a hátsó részen végigfutó, azt drámaian összefogó króm keretezés azonnal felismerhetővé teszi az autót. Az új Compass-nak köszönhetően soha ilyen gyorsan nem vették még észre.

Design & Komfort

KOMFORT ÉS STÍLUS

Az új Compass belterét a megmunkált formák, az egyedi Jeep® formai megoldások, a magas minőségű anyagok és az ultramodern technológia teszik tökéletessé az utazáshoz. Készüljön fel a vezetésre. A sofőrnek a legfontosabb adatokat egy gondosan megtervezett, 7 collos, teljes színes központi műszeregység szolgáltatja. Tartsa tekintetét az úton, kezeit pedig a kormányon, miközben a hangrendszert, a sebességet vezérli az integrált kezelőszervekkel.

BELSŐ TÖKÉLETESSÉG

Lépjen be a kifinomultság és az elegancia jövőjébe a kézzel készített ülésekkel, magas minőségű anyagokkal és ikonikus Jeep® elemekkel. Az új Compass belterét az Ön kényelmére alakítottuk ki. Felejtse el a megszokott SUV-os vezetési élményt, és üdvözölje a bőrbetétes ülésekkel, csúcstechnológiával az új korszakot.

Technológia és Biztonság

A TECHNOLÓGIA HATÁRAINAK KITOLÁSA

Terjessze ki okostelefonos élményeit a Compass-ba is, amely lehetővé teszi, hogy sok minden más mellett egyszerűen kezeljen hívásokat, férjen hozzá a saját zenéihez, küldjön, vagy fogadjon üzeneteket. Fedezzen fel egy új módszert, amellyel folyamatosan csatlakoztatva lehet a Uconnect™ 8.4 NAV rendszeren keresztül. Az Apple CarPlay lehetővé teszi az iPhone felhasználóknak, hogy a Siri hangvezérlő segítségével hozzáférjenek a térképekhez, az üzenetekhez, a telefonhoz és az Apple Music-hoz. Az Android Auto™ a Uconnect™érintőképernyőjén keresztül, vagy a kormányon lévő gombok segítségével egyszerű és biztonságos hozzáférést garantál a hangutasításokhoz, a Google Maps-hez és a Google Play Music-hoz.

UTOLÉRHETETLEN 4X4 KÉPESSÉGEK

Az új Compass-t az utolérhetetlen 4x4 képességek, és a gazdaságos motorok teszik a legjobb képességű szabadidőautóvá. Válasszon két benzines és négy dízelmotor közül. A legendás Jeep® off-road képességeket két új, továbbfejlesztett opciós 4x4 rendszer is kiegészítheti, így a Compass olyan dolgokra lesz képes, amire semmilyen másik SUV.

BIZTONSÁGOS UTAZÁS

Az igazi komfortot csak akkor lehet élvezni, ha garantált a biztonságos vezetés. Az új Compass több mint 70 biztonsági felszereléssel védi vezetőjét és utasait. A széria hat légzsák, és számos aktív és passzív biztonsági rendszer kiváló biztonságot nyújt és segít abban, hogy elkerülje a veszélyes helyzeteket.

Motorok

MOTOROK

BENZIN

1.4 MULTIAIR 140LE

1.4 MULTIAIR 170LE

DÍZEL

1.6 MULTIJET 120LE
2.0 MULTIJET 140LE
2.0 MULTIJET II 170LE

Áttekintés

Compass

Tesztvezetés
Még nem döntött? Próbálja ki új autóját vásárlás előtt.
Vásárlás
Már kiválasztotta autóját? Ne hagyja ki: vásárolja meg, vagy kérjen árajánlatot
Kérjen finanszírozást
Fedezze fel az Ön számára elérhető pénzügyi szolgáltatásokat

Felszereltség